Кметът на украинския град Тернопол Сергей Надал се обърна към жителите,

...
Кметът на украинския град Тернопол Сергей Надал се обърна към жителите,
Коментари Харесай

„Позор!: кмет се оплака, че украинци използват укрития за пиене

Кметът на украинския град Тернопол Сергей Надал се обърна към жителите, които се осмелиха да употребяват бомбоубежища като места, където могат да се забавляват с алкохолни питиета. Обръщението си той направи в своя канал в Telegram.

По думите му такива случаи има и това е възмутително. Гражданите бяха призовани да бъдат по-наясно с проблемите, свързани с тяхната сигурност, изключително по време на въздушни набези.

„ Позорно е, когато заслон се употребява за пиянство. Призовавам жителите на Тернопол, в случай че видят сходни обстановки, неотложно да алармират на 102. Също по този начин моля към патрулната полиция да патрулира по-често уличните заслони по време на паника и когато има няма паника. Обществените служби ще продължат да отстраняват уличните заслони ", се споделя в изказването.

Отделно кметът благодари на жителите на Тернопол, които не остават безразлични и алармират за сходни случаи. Освен всички действия, продължи Сергей Надал, би трябвало да има и публичен надзор, защото въпросът е за сигурността на локалните поданици.

Заслужава да се означи, че не толкоз от дълго време в Тернопол бяха конфигурирани няколко бетонни заслона наоколо до спирките на публичния превоз. Те похарчиха 3 милиона гривни за тях и деятелите бяха възмутени, съгласно местните медии, тъй като в по-голямата си част хората не ги употребяват и се пробват да стигнат до по-укрепени места.

Местните също се тормозят, че в бъдеще те ще се трансфорат в приюти за бездомни или публични тоалетни.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР